Tijd om te verhuizen!

Ik had eerlijk gezegd verwacht dat een wereldwijde pandemie wel genoeg zal zijn om de huizenmarkt weer een beetje in balans te brengen. Maar nog steeds blijven de huizenprijzen doorgroeien, ook al liggen wereldwijde economieën stil. Het had mij heel goed uitgekomen als de huizenprijzen een kleine halve ton konden dalen zodat ik iets goedkoper een nieuw huis kon kopen. Aan de andere kan zou ik dan ook minder vangen voor mijn huis. Voor mij was de tijd rijp om ergens anders te gaan wonen. Maar verhuizen heb ik altijd spannend gevonden, ik ben namelijk erg gehecht aan mijn spullen en helaas heb ik heel veel breekbare spullen. Daarom heb ik besloten om te investeren in wat verpakkingsmateriaal, maar ook in een luchtkussenmachine.

 

Opblazen om breuken te voorkomen

Een luchtkussenmachine is best een investering, maar ik ben er enorm blij mee. Ik heb het dan niet over een luchtkussenmachine die je op een kermis of buurtfeest ziet. Ik bedoel een luchtkussenmachine waar je kleine zakjes gevuld met lucht mee kan maken. Deze doe je in de doos, tegen de rand aan om te zorgen dat de spullen niet beschadigd raken. Omdat ik niet weet hoeveel zakjes ik nodig heb leek een luchtkussenmachine mij de juiste investering. Ander soort verpakkingsmateriaal leek mij niet heel effectief. Met ander soort verpakkingsmateriaal bedoel ik dan kartonnen kleine papiertjes, maar die leken mij een veel minder effectief in het beschermen van mijn spullen. Ook al is dit soort verpakkingsmateriaal een heel stuk goedkoper dan een luchtkussenmachine, dit verpakkingsmateriaal zorgt er niet voor dat ik in de avond rustig kan slapen. Daarnaast is een luchtkussenmachine ontzettend leuk speelgoed, ik wist niet dat verpakkingsmateriaal zo leuk konden zijn.

 

Alles veilig overzetten

Met mijn luchtkussenmachine weet ik wel zeker dat al mijn spullen veilig worden overgezet naar mijn. Daarnaast denk ik dat ik heel veel andere vrienden later kan helpen met mijn mooie nieuwe gadget. Zij hebben ook veel breekbare spullen die ze graag willen inpakken met verpakkingsmateriaal. Dit is dan ook wel meteen het duurste soort verpakkingsmateriaal dat ik ooit heb gekocht, maar alles wordt nu veilig overgebracht. Je hoort namelijk altijd verhalen van kapotte vazen of bekers omdat verhuizers onhandig bezig waren. Zelf ben ik ook niet het handigst, dus mij kennende laat ik ook een doos vallen. De berekening was snel gemaakt, ik kon beter deze investering doen. Als ik daarmee 4 of 5 dingen heel hou is de investering er al uit. Dan is de keuze voor mij gemakkelijk gemaakt. Er moet nu wel iets heel raars gebeuren mocht er bij mij nog iets breken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *