Moet je kiezen voor een papieren zakje of plastic zakje voor het verpakken van je producten?

Heb je een bakkerij of andere zaak waarbij je de producten goed en stevig moet verpakken? Dan zijn papieren zakjes erg handig. Voor bijvoorbeeld een broodje verpakken is een papieren kraft zakje uitermate geschikt. Verkoop je patat dan kan natuurlijk de papieren puntzak niet missen. En wat te denken van fruit? Die kan je verpakken in fruitzakken. Welke producten je ook verkoopt, je vindt altijd een geschikt zakje.

Papieren zakjes met de basiskleur bruin

Als je besluit om papieren zakken te gebruiken voor je producten dan is de basiskleur meestal bruin. Vóór de verkoop van producten in plastic zakjes, was het in het verleden heel normaal om je producten in een bruine papieren zak te verkopen. Om de eenvoudige reden dat de bruine kleur je een gevoel van authenticiteit geeft aan de producten. De bruine zakjes zie je tegenwoordig nog erg veel bij snoepwinkels, groenteboeren en bakkerijen die gebakjes verkopen. Het is een geweldige presentatie voor je producten waarbij je klanten met een goed gevoel de winkel uitlopen.

Wat zijn papieren kraft zakjes?

Papieren kraft zakjes zie je het meest en zijn voor allerlei producten te gebruiken. Van snoepgoed en noten tot koeken en broodjes. Ook producten zoals koffiebonen en kruiden zijn die papieren zakjes uitermate geschikt. Je hebt verschillende afsluitbare kraft zakjes waardoor je producten nog langer houdbaar blijven. Let op als je besluit kraft zakjes te gebruiken dat de zakjes 100% gecertificeerd en milieuvriendelijk zijn. Dat is goed voor jouw bedrijf en je toont hiermee aan je klanten dat je milieubewust zaken doet.

Papieren zakjes of plastic zakjes?

Naast de papieren zakjes kan je natuurlijk ook voor plastic zakjes kiezen om je producten mee te verpakken. En ook hier geldt dat het voor allerlei producten handig is. Van snoepgoed tot koffiebonen. Om die extra professionele touch mee te geven kan je de zakjes laten bedrukken met jouw eigen logo. Door gebruik te maken van je logo op de zakjes geef je jouw producten extra uitstraling mee. Het toont aan hoe professioneel je bedrijf is. Dat professionele gevoel breng je over naar de klanten. Zo komen ze sneller terug en kan dat tevens extra klanten opleveren.

Plastic zakjes die biologisch afbreek zijn

Het moge bekend zijn dat plastic zakjes niet heel geschikt is voor het milieu. Daar is een oplossing voor gevonden in de vorm van cellofaan zakjes. Ideaal geschikt als je jouw bedrijf milieubewust wilt laten zijn. Deze zakjes zijn transparant, helder, sterk en het belangrijkste biologisch afbreekbaar. Alles voor een beter milieu toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *