Kassarollen: Dit zijn de mogelijkheden

Heb je nieuwe kassarollen nodig? Dan moet je goed gaan kijken welke je aan moet gaan schaffen. Deze rollen komen namelijk in een groot aantal varianten en niet iedere variant zal bij jouw kassasysteem gaan passen. Er zijn altijd voldoende bedrijven te vinden die jou aan deze rollen kunnen helpen. Zo kun je jouw aankoop onder andere gaan doen bij Shopdepot. Maar waar moet je allemaal naar gaan kijken en welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? Onderstaande informatie kan jou helpen om de beste rollen in het bezit te krijgen en jouw voorraad aan te leggen. 

Kassarollen in verschillende papiersoorten 

De kassarollen komen nooit in een variant. Zo is er bijvoorbeeld veel keuze op het gebied van papiersoorten. De meeste systemen maken gebruik van de thermische papiersoorten. Deze soorten zetten alles over op het papier zonder dat hiervoor inkt benodigd is. Je hoeft daarom niet te kijken of er ook nog inkt aanwezig is en komt niet zomaar voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je naar een groot aantal andere papiersoorten kijken. Zorg er daarom voor dat je voor jezelf gaat kijken waar jij het beste mee uit bent, zodat je direct door kunt met het geven van bonnetjes. 

De afmetingen van de rollen bepalen 

Je moet daarnaast de afmetingen van de kassarollen in de gaten houden. Ook hierbij is het afhankelijk van jouw kassasysteem. Vooral de breedte moet goed zijn, omdat deze wel in het vak moet passen. Het is daarom belangrijk dat je de handleiding van de kassa door gaat nemen, zodat je erachter komt welke afmetingen jij nodig hebt. Na verloop van tijd ga je dit automatisch al bestellen, waardoor het nog eenvoudiger wordt. Door in het begin goed op te blijven letten kun je ervoor zorgen dat het papier niet vast komt te zitten. 

De hoeveelheid voor jouw eigen voorraad 

Als je de kassarollen goed gaat bekijken, kun je ook gaan bekijken welke pakketten je aanschaft. Je kunt namelijk ook een grotere voorraad aan gaan leggen. Vooral bij de grotere winkelketens zal dit voordelen op gaan leveren. Als kleinere winkel kun je dit uiteraard ook doen, maar zal het papier langer in de opslag blijven staan. Vaak kun je wel gaan profiteren van de kortingen die worden gegeven op de grotere pakketten. Door dit goed voor jezelf te bekijken kom je niet meer zonder kassabonnen te zitten voor jouw klanten en jezelf. 

Ga voor kwaliteit 

Het is belangrijk dat je naar alle factoren gaat kijken als je nieuwe kassarollen aan wilt schaffen. De zoektocht is daarom niet altijd eenvoudig, maar kan er wel voor zorgen dat je altijd profiteert van de nieuwe rollen. Je kunt ook altijd nog advies opvragen bij de specialist, zodat je ervan verzekerd bent dat je de juiste keuze maakt. Hierdoor kun je gaan profiteren van de kwaliteit van de rollen en kun je jouw klanten weer van de beste service voorzien. Daarna is het alleen nog een kwestie van de juiste aankoop doen en je bent voorzien. Koop ze nu snel via Shopdepot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *