Incassobureau Zwolle gezocht?

Herken je dit? Je runt een bedrijf en brengt geregeld producten aan de man. Of dit nu smartphones zijn, computers, kleding, bouwmaterialen, dat doet er niet toe. Het kan zijn dat een klant zijn rekening niet heeft betaalt. Het kan per ongeluk gebeuren of uit nalatigheid van de klant. Misschien heb je hem of haar al meerdere malen proberen op te bellen maar waarschijnlijk zonder enig succes. Hij of zij betaalt de rekening niet. Jij zelf als ondernemer hebt wellicht niet de kennis, ervaring en expertise die je nodig hebt om dit aan te pakken. Dan kan het handig zijn om de hulp van een Incassobureau in te schakelen. Huist jouw bedrijf in Zwolle of omgeving? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een Incassobureau Zwolle. Ervaren specialisten helpen je graag verder. Je kunt zelf als ondernemer eerst nog twee keer een aanmaning (waarschuwing plus verhoging bedrag) naar de klant sturen alvorens een Incassobureau Zwolle in te schakelen. Dit helpt vaak ook al, maar soms kom je er toch niet onderuit.

Waar voldoet een goed incassobureau in Zwolle aan?

Je wilt als bedrijf natuurlijk niet zomaar met het eerste het beste incassobureau in Zwolle in zee gaan. Het is daarom verstandig online te kijken bij de top 10 incassobureaus Nederland. Tevens vind je online een lijst erkende incassobureaus. Je kunt kijken bij de klantervaringen van bijvoorbeeld een Incassobureau Zwolle en bij het slagingspercentage. Goede incassobureaus dragen tevens een keurmerk dat enkele jaren geleden ingevoerd is door De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). Dat keurmerk houdt bijvoorbeeld in dat zo’n incassobureau financieel afhankelijk is, het geïnde geld van de debiteuren op een derdenrekening komt en dat er heldere en goede afspraken gemaakt worden. Een andere eis is dat er geen buitenproportionele eisen gelegd mogen worden op een debiteur. Beslaglegging op inboedel mag bijvoorbeeld alleen een deurwaarder doen. Vaak kun je een no cure no pay overeenkomst afsluiten, handig als je dat incassobureau in Zwolle alleen wilt betalen als ze de factuur ook echt geïnd hebben.

Uitstel van betaling tijdens corona crisis

Een incassobureau Zwolle is vaak streng en heel direct voor debiteuren die hun schulden niet betalen. Er is een vastgestelde termijn en anders volgen sancties. Dit kan zelfs leiden tot een rechtszaak, deurwaarder voor de deur, beslaglegging op inboedel of controle over de bankrekening van de debiteur. Momenteel hebben we te maken met de corona pandemie, het virus COVID-19 dat de hele economie plat heeft gelegd. Bedrijven moesten hun deuren sluiten, mensen moesten veel thuiswerken en inkomsten kelderden omlaag. Dat incassobureau in Zwolle heeft daardoor juist meer inkomst. Veel bedrijven hebben namelijk moeite om schulden op tijd te betalen omdat ze financiële problemen hadden, vanwege het niet volledig kunnen runnen van hun bedrijf. Denk daarbij ook aan horeca die dicht ging waarbij inkomsten omlaag gingen terwijl ze wel hun huur moesten betalen.

Incassonet – Het incassobureau met aandacht voor jouw zaak.

Brief van het CJIB

In en brief van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) aan deurwaarderskantoren van maart 2020 stond dat debiteuren in verband met de corona uitstel van betaling konden krijgen van bijvoorbeeld een incassobureau Zwolle. Zo kregen zij iets meer ruimte. Hoor jij ook bij deze groep van debiteuren? Dan heb jij hopelijk ook uitstel van betaling gehad. Misschien run je een horecabedrijf, dan heb je inmiddels je deuren weer kunnen openen, en heb je als het goed is weer inkomsten. Want de horeca mag weer gewoon open, de maatregelen zijn wat versoepeld. De uitstellingen van betaling door onder andere een incassobureau Zwolle waren bedoeld om bijvoorbeeld sommige horeca-eigenaren wat tegemoet te komen. Dat scheelt alvast, en geeft je meer ruimte om de factuur en de boete te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *