Factoring, maak ook kennis

Debiteur

Factoring, wanneer je dit nog niet kent, lees dan zeker even verder. Ben jij ondernemer in de MKB, zzp of freelance? Dan kun je het natuurlijk niet veroorloven om zonder inkomen te zitten. Niets is dan zo vervelend dan achter je debiteur aan te gaan. Je loopt het risico dat je je verdiende geld te laat ontvangt en in het ergste geval zelfs niet. Je kunt dit risico veilig stellen en daarvoor verwijs ik je door naar de website, finqle.nl. Hier kun je alle informatie vinden over hoe Factoring werkt.

Deze dienst heb ik zelf afgenomen bij deze onderneming en ik kan je zeggen dat dit erg prettig werkt. Het is voor mij dan ook niet meer dan normaal geworden dat ik mijn factuur binnen 24 uur al uitbetaalt krijg.

Factoring

Factoring haalt een hoop werk uit handen

Als jij ook kiest voor Factoring bij Finqle, dan zal je al snel ervaren dat er een hoop werk uit handen wordt genomen. De zekerheid dat jij je volledige debiteurenadministratie op orde hebt is een feit. Wanneer je inzicht wenst dan zal je deze direct krijgen en tevens word je automatisch op de hoogte gehouden van je debiteuren. Hierdoor hou jij tijd over om verder te gaan met de leuke dingen van het ondernemen. Zodra je een factuur hebt van de door jouw geleverde dienst. Dan hoef je deze enkel maar in te dienen bij finqle. Vervolgens zal Finqle deze factuur van je kopen en direct overgaan tot betalen. Vanaf dat moment is de zorg om achter de openstaande post aan te gaan voor Finqle. Bekijk dus zelf eens de website en ontdek ook hoe prettig dit werkt. Ik weet zeker dat ik je enthousiast heb weten te maken met het delen van mijn eigen ervaring. Bij deze wens ik je vast veel succes toe. 

Inkomsten