Eenvoudiger producten verpakken

Sealmachine

Het inpakken van producten of artikelen in dozen is niet altijd de ideale manier, soms kan het kostenbesparend zijn om voor een andere manier van verpakken te kiezen. Een doos is in de meeste gevallen ook niet bestand tegen vocht, maak je gebruik van een sealmachine en seal je het product compleet in dan is deze wel tegen vocht bestand. Op deze manier kun je eenvoudig een afweging maken wat je als bedrijf wilt gebruiken, en wat natuurlijk binnen je budget ligt.

Sealmachine

Soorten folie om te gebruiken

Wil je gebruik gaan maken van een sealmachine dan is het goed om rekening te houden met een aantal aspecten bij het sealen, welke folie wil je gaan gebruiken en moet het hele product volledig worden ingeseald? Met de breedte van de folie, bepaal je in grote mate of je het product wel of niet dichtgeseald wilt hebben. Na afloop van het sealen zitten de producten altijd netjes en strak geseald, om de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.

Afhankelijk van grootte en de snelheid

Wat ook meespeelt is de grootte van de producten, en de snelheid waarmee het door de sealmachine heen gaat. Hoe langzamer het product er doorheen gaat, hoe beter de folie om het product heen zit, dit heeft ook te maken met de warmte van de folie want ook deze kun je apart instellen. Op deze manier zijn er verschillende aspecten die met het complete proces te maken hebben, om een perfect resultaat te behalen tijdens het sealen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *