Een barista op je beursstand huren

Wil jij een barista op beursstand die de meest heerlijke koffie schenkt aan jouw gasten? Bar Company beschikt over ruim dertig gastvrije barista’s die jouw gasten een warm welkom heten.

De kracht van een goede barista op je beursstand.

Meer dan 80% van de Nederlanders drinkt regelmatig koffie. Op een beurs is dat percentage misschien wel hoger. Echter drinken de meeste mensen niet dagelijks echt goede koffie. Met onze koffiebonen in combinatie met onze koffiemachines en barista’s, kan je jouw gasten een heerlijk warm onthaal geven.

Onze barista’s zorgen voor een leuke sfeer op jouw stand en zorgen er tevens voor dat gasten gemiddeld acht minuten langer op je stand blijven. Daarnaast kun jij jouw gasten de maximale aandacht geven, want wij zullen al je andere zorgen uit handen nemen. 

Barista met of zonder mobiele koffiebar op je beurs

Heb je geen eigen mobiele koffiebar tot je beschikking? Bij Bar Company heb jij keuze ruim twintig verschillende bars en diverse stijlen. Van een vintage koffie werkbank tot een moderne hoogglans witte koffiebar en van een toffe koffiefiets tot een unieke koffie tuk-tuk. Deze zijn uiteraard voorzien van de beste koffiemachines en zijn daarbij volledig te personaliseren met jouw logo of tekst. Verder is er de mogelijkheid tot een gepersonaliseerde koffieprinter of jouw logo op de koffiebekertjes!