De toekomst van E-commerce

In de afgelopen jaren is de E-commerce markt natuurlijk gigantisch gegroeid. Dit afgelopen jaar ook door de pandemie. Men is nog meer online gaan bestellen dan voorheen. Steeds meer bedrijven spelen dan ook in op de E-commerce industrie en bouwen webshops. Maar E-commerce is een wereld die constant in ontwikkeling is en er nieuw instappen kan moeilijk zijn. Er zijn ook bedrijven die E-commerce sector die professioneel helpen met het opzetten van E-commerce webshops. Dit kan het proces een stuk makkelijker maken en zorgen dat uw bedrijf meteen meegaat in de nieuwste ontwikkelingen. In dit artikel bespreken we de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van E-commerce.

Progressive Web App

Progressive Web Apps ook wel bekend als PWA’s behoren bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online apps en e-commerce. Met een PWA worden de functionaliteiten van een native app met die van webshops gecombineerd. Een Progressive Web App heb je veel meer functionaliteiten dan een standaard webshop. Met een PWA gebouwde webshop krijg je toegang tot functionaliteiten die traditioneel gebouwde websites niet hebben die op mobiel juist handig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan push-notificaties, locatiebepaling en oriëntatie op het apparaat. Je kunt dus je website ontwikkelen met de functionaliteiten van een app, een Progressive Web App.

Magento 2 PWA

Magento 2 pwa is een product van Itonomy, een van de meeste bekende aanbieders van software voor webshops. Magento 2 weet dat meer dan 50% van het webverkeer van mobiel gebruik afkomstig is. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de mobiele ervaring van je webshop optimaal is. De PWA studio van magento integreert dan ook ontzettend gemakkelijk met het Magento commerce platform.

Itonomy

Itonomy kan je helpen met het maken van een uitstekende en razendsnelle webwinkel voor je Progressive Web App. Doordat de webshop zo gebouwd wordt dat deze razendsnel is en ook op het gebied van zoekoptimalisatie fantastisch is, zal je veel betere conversies hebben. Gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van elke webshop. U kunt nog zulke goede producten verkopen, als mensen geen makkelijke ervaring hebben op de website zullen ze niet bestellen. Aangezien steeds meer mensen tegenwoordig ook mobiel shoppen is het belangrijk dat de website niet alleen goed functioneert op website maar ook mobiel. Veel bedrijven hebben dan ook een website en een aparte app. Maar met een WPA kun je een website zo optimaliseren dat hij ook fantastisch presteert op mobiel, en ook mobiele functionaliteiten geïntegreerd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *