Ben jij zzp’er in de bouw?

Het is altijd een onzekere tijd om voor jezelf te beginnen. En COVID-19 heeft het er niet makkelijker op gemaakt. Maar wie weet kan jij in jouw kennissenkring al een beetje wat opdrachten weer bij elkaar rapen om toch weer aan de gang te gaan. Zo kan jij alvast jouw kunnen weer aan iedereen laten zien.

Kleine renovaties

En natuurlijk hoef je in deze tijden niet alleen hele grote partijen of klussen aan te nemen. Momenteel moeten we juist bij zijn met elke kleine klus die we kunnen aannemen. Want zo blijven we bezig en blijft er toch geld binnen komen om de rekeningen mee te betalen. En zo kan jij ook jouw materialen blijven bestellen zoals montagelijm, schroeven, bouten of eventuele plinten om juist die kleine klusjes zo goed mogelijk af te ronden.

En je moet je uiteraard in deze tijden ook niet laten wegslaan. Want ook al is dit een grote tegenslag. Als we hieruit komen, dan kom je er beter uit dan ooit te voren en sta je sterk. Zo sterk dat je juist ook beter kan groeien. En zoals al eerder gezegd, een onderneming starten is altijd spannend en onzeker. Maar dat moet je niet weerhouden om jouw droom uit te laten komen.

En met de juiste connecties kan jij ook nog eens samenwerkingen aan gaan zodat jij ingehuurd kan worden door een bedrijf zodat jij hen kan helpen met klussen. Wie weet heb jij door de jaren heen wel connecties gekregen en heb jij een grote kring weten te vormen waar jij in zit en je genoeg connecties hebt opgebouwd. Met die connecties kan jij verder komen. Want werk jij altijd secuur en werk jij volgens de planning. Kom jij al jouw afspraken na en heb jij al jouw eigen gereedschap? Dan zijn dat alleen maar grote pluspunten waar je van kan profiteren in deze tijden. Want voor jou lijken het misschien kleine punten die heel normaal lijken en waarvan jij denkt dat het normaal is. Maar dat is niet voor iedereen en zo kan jij punten scoren maar ook die extra klussen binnen halen. En wie weet ben jij wel in een bepaald ding gespecialiseerd om te maken en kan jij jezelf hiermee onderscheiden. Ook op die manier kan jij meer klussen binnen halen of eventueel ingehuurd worden door een bedrijf omdat jij daar zo goed in bent. Dat zijn alleen maar voordelen waar jij later de vruchten van plukt.