Aanhangwagen

aanhangwagen

Een aanhangwagen we hebben hem allemaal wel eens nodig in ons leven. Het is namelijk een handige tool voor als je spullen niet meer passen in de auto of te groot zijn om in de auto te passen. Dan neem je een aanhanger. Deze zijn dus handig om je middelen te vervoeren van A naar B.

aanhangwagen

Algemene informatie

Echter is het wel zo dat niet iedereen zomaar een aanhangwagen kan rijden hiervoor dien je in bezit te zijn van een rijbewijs B. Je kan een aanhanger kopen bij een bouwmarkt of een speciaal winkel. Maar je kan tegenwoordig ook aanhangers huren voor een goede prijs bij je lokale tankstation. Of je huurt het gewoon lekker bij de bouwmarkt.

Er zijn verschillende soorten aanhangers. Er zijn geremde en ongeremde aanhangers. Het verschil tussen deze twee is dat je met een ongeremde wagen een voertuig van circa 3500 kg qua trekvermogen moet hebben en met een geremde wagen moet het voertuig een trekvermogen hebben van maximaal 3.5 ton.

Naast dat aanhangers handig zijn voor het vervoeren van middelen heb je ook ander soort wagens die je achter je voertuig kan spannen namelijk : autotrailers,bagagewagens,motor trailers,paarden trailers,gesloten wagens etc. Dus is het belangrijk dat voordat u een aanhanger huurt u weet welke u nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *